Fastighetstekniker som värnar om byggnader – och människorna i dem.

Vill du vara med och bygga en helt ny fastighetsorganisation där du kommer att hantera några av Umeås mest välkända och omtyckta fastigheter? Ta då chansen att bli del av Kajeka Förvaltning! Bolaget är nybildat och ägs av Fort Knox, som vilar på en lång historik från några av Umeås mest väl ansedda fastigheter och kommer på sikt att förvalta fastigheter så som Väven, Stora Hotellet, Kvarteret Brage och Konstnärligt Campus.

Vi söker dig:
Som fastighetstekniker möter du hyresgästerna varje dag och sköter om Kajekas fastigheter, därför är du är en av våra absolut viktigaste medarbetare. I rollen har du ansvar för drift, felanmälningar, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt förebyggande underhåll av tekniska installationer inom fastighetsbeståndet.

  • Ansvarig fastighetstekniker: För dig som har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning, brinner för utveckling och är en naturlig ledare finns det goda möjligheter att över tid bli ansvarig för en del av teamet.
  • Erfaren fastighetstekniker: För dig som har ett särskilt utvecklat intresse för teknik och bred erfarenhet från komplexa fastigheter så finns möjlighet att arbeta med våra mest tekniskt mångsidiga fastigheter där vi skräddarsyr en specifikt avancerad roll för dig.
  • Fastighetstekniker: För dig som har rätt personlighet och driv för tjänsten men kortare erfarenhet inom branschen så finns möjligheten att på sikt utvecklas.

Vi sätter stor vikt vid dig som person och dina drivkrafter. För att lyckas i rollen gillar du att ge ett fint bemötande och leverera god service med högt engagemang.

Kajeka förvaltar fastigheter för människor. Med en stark entreprenörsanda förvaltar vi inspirerande hus och miljöer som får människor att växa. Tillsammans tar vi ansvar för vår omgivning, idag och i morgon.