Redovisningsansvarig som tycker om fastigheter – och människorna i dem.

Vill du vara med och skapa en helt ny förvaltningsorganisation där du ansvarar för samtliga ekonomiska processer för några av Umeås mest välkända och omtyckta fastigheter? Ta då chansen att bli del av Kajeka Förvaltning! Bolaget är nybildat och ägs av Fort Knox, som vilar på en lång historik från några av Umeås mest väl ansedda fastigheter och kommer på sikt att förvalta fastigheter så som Väven, Stora Hotellet, Kvarteret Brage och Konstnärligt Campus.

Vi söker dig:
Som har en bakgrund inom ekonomi och vill ha ett spännande och utvecklande arbete där du har stora möjligheter att utforma din roll. Som redovisningsansvarig ansvarar du för ekonomin i de fastighetsbolag som köper Kajekas förvaltningstjänster. Under de kommande åren kommer dessa bolag att omsätta cirka 300Mkr i cirka 10 fastighetsbolag. I uppdraget ingår bl a ansvar för:

  • Löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturahantering
  • Månads-, kvartals- och årsbokslutsarbete.
  • Verksamhetsutvecklande analys.
  • Momsrapportering och underlag till inkomst- och fastighetsskattedeklarationer.
  • Ansvar för framtagande av årsredovisningar samt revisionsprocesser.

Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas samt uppskattar att som del i ett litet team så hjälps vi åt med allt som behöver göras med en stor prestigelöshet. Välkommen att bygga nytt tillsammans med oss hos Kajeka fastighetsförvaltning!

Kajeka förvaltar fastigheter för människor. Med en stark entreprenörsanda förvaltar vi inspirerande hus och miljöer som får människor att växa. Tillsammans tar vi ansvar för vår omgivning, idag och i morgon.